Recht van Spreken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Recht van Spreken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Recht van Spreken gemist? Bekijk hier de hele uitzending In 2023 is MAX terug met een nieuw seizoen van Recht van Spreken. Het laatste seizoen werd opgenomen in 2019. Dit seizoen zal bestaan uit twee afleveringen, waarvan in de eerste Hans Wiegel centraal staat. BroosOud-politicus en bestuurder Hans Wiegel blikt met Elles de Bruin terug op zijn werk en leven. De 81-jarige oud-politicus en bestuurder is broos na een herseninfarct in 2019. Na een leven lang in de publiciteit, leeft hij nu in betrekkelijke anonimiteit. En dat bevalt hem goed. KinderenIn het interview met Elles de Bruin komen onder meer de kinderen van Wiegel, zijn relatie met premier Mark Rutte en de werk-privébalans tijdens en na zijn werk in de politiek.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Donderdag 22 juni 2023 om 21:30

In 2023 is MAX terug met een nieuw seizoen van Recht van Spreken. Het laatste seizoen werd opgenomen in 2019. Dit seizoen zal bestaan uit twee afleveringen, waarvan in de eerste Hans Wiegel centraal staat.

Broos
Oud-politicus en bestuurder Hans Wiegel blikt met Elles de Bruin terug op zijn werk en leven. De 81-jarige oud-politicus en bestuurder is broos na een herseninfarct in 2019. Na een leven lang in de publiciteit, leeft hij nu in betrekkelijke anonimiteit. En dat bevalt hem goed.

Kinderen
In het interview met Elles de Bruin komen onder meer de kinderen van Wiegel, zijn relatie met premier Mark Rutte en de werk-privébalans tijdens en na zijn werk in de politiek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Recht van Spreken

Actuele video's

Meer actuele video's