Concert at SEA is begonnen: zo gaat het er aan toe

Concert at SEA is begonnen: zo gaat het er aan toe

De eerste dag van het festival Concert at SEA, het grootste feestje van Zeeland, heeft donderdag plaatsgevonden. Met onder anderen Tabitha en Claud is de eerste dag meer dan geslaagd. Bekijk de beelden van hun optreden hieronder.

BLØF nog lang niet klaar met Concert at SEA
De mannen van BLØF organiseren het spektakel ieder jaar en daar zijn ze nog lang niet klaar mee. "Het is fantastisch om hier op te treden, het voelt echt als ons publiek", zegt de zanger van BLØF Paskal Jabobsen.

<em>Concert at SEA</em> is begonnen: zo gaat het er aan toe De eerste dag van het festival Concert at SEA, het grootste feestje van Zeeland, heeft donderdag plaatsgevonden. Met onder anderen Tabitha en Claud is de eerste dag meer dan geslaagd. Bekijk de beelden van hun optreden hieronder. BLØF nog lang niet klaar met Concert at SEADe mannen van BLØF organiseren het spektakel ieder jaar en daar zijn ze nog lang niet klaar mee. "Het is fantastisch om hier op te treden, het voelt echt als ons publiek", zegt de zanger van BLØF Paskal Jabobsen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's