Terugblik: magisch afscheidsconcert Elton John op Glastonbury (video)

Terugblik: magisch afscheidsconcert Elton John op Glastonbury (video)

Maandag 26 juni 2023 om 21:18

Terugblik: magisch afscheidsconcert <em>Elton John</em> op Glastonbury (video) Elton John had al een film over zijn leven, twee Oscars en een ster op de Hollywood Walk of Fame - en dat staat nog los van de tientallen megahits. Maar aan alles komt een einde; Elton vindt het mooi geweest en wil met pensioen. Zondagavond nam hij afscheid van het Britse publiek en dat deed hij op het grootste festival van de UK: Glastonbury. En zo'n 7 miljoen Britten keken thuis mee. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Terugblik: magisch afscheidsconcert Elton John op Glastonbury (video)

Elton John had al een film over zijn leven, twee Oscars en een ster op de Hollywood Walk of Fame - en dat staat nog los van de tientallen megahits. Maar aan alles komt een einde; Elton vindt het mooi geweest en wil met pensioen. Zondagavond nam hij afscheid van het Britse publiek en dat deed hij op het grootste festival van de UK: Glastonbury. En zo'n 7 miljoen Britten keken thuis mee.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's