Renze gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Renze gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Renze gemist? Bekijk hier de hele uitzending Eva Jinek gaat sinds kort weer helemaal lekker met haar talkshow, maar maandag 26 juni stopt de talkshowpresentatrice er voorlopig weer mee. Renze neemt het over, zet Renze Klamer de stijgende lijn door voor RTL? Jinek met zwangerschapsverlofJinek gaat niet alleen vakantie vieren, de presentatrice gaat met zwangerschapsverlof. Jinek kreeg de afgelopen jaren bakken aan kritiek te verduren. Niet alleen de kijkcijfers waren niet goed genoeg, ook inhoudelijk kreeg ze uit diverse hoeken klappen. Maar sinds Vandaag Inside werd vervangen door Marcel & Gijs zit Eva in de lift. Ze had de afgelopen weken meestal de populairste talkshow in handen en daarnaast ze krijgt ook complimenten van onder anderen Angela de Jong. Renze populair op de zomeravonden?Vanaf maandag gaat Renze weer aan de slag voor RTL 4 met zijn doordeweekse talkshow. De afgelopen tijd presenteerde hij zijn talkshow in het weekend, maar de zaterdagavonduitzending is inmiddels geschrapt. Het is de grote vraag of hij de weg omhoog vindt in de kijkcijferlijst. Renze voert ook dit seizoen het gesprek van de dag, behandelt de actualiteit en er is ook ruimte voor muziek. Wie zit er de komende tijd klaar voor op de zomeravonden?
Uitzending :
Renze gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 26 June 2023 om 23:29

Eva Jinek gaat sinds kort weer helemaal lekker met haar talkshow, maar maandag 26 juni stopt de talkshowpresentatrice er voorlopig weer mee. Renze neemt het over, zet Renze Klamer de stijgende lijn door voor RTL?

Jinek met zwangerschapsverlof
Jinek gaat niet alleen vakantie vieren, de presentatrice gaat met zwangerschapsverlof. Jinek kreeg de afgelopen jaren bakken aan kritiek te verduren. Niet alleen de kijkcijfers waren niet goed genoeg, ook inhoudelijk kreeg ze uit diverse hoeken klappen. Maar sinds Vandaag Inside werd vervangen door Marcel & Gijs zit Eva in de lift. Ze had de afgelopen weken meestal de populairste talkshow in handen en daarnaast ze krijgt ook complimenten van onder anderen Angela de Jong.

Renze populair op de zomeravonden?
Vanaf maandag gaat Renze weer aan de slag voor RTL 4 met zijn doordeweekse talkshow. De afgelopen tijd presenteerde hij zijn talkshow in het weekend, maar de zaterdagavonduitzending is inmiddels geschrapt. Het is de grote vraag of hij de weg omhoog vindt in de kijkcijferlijst. Renze voert ook dit seizoen het gesprek van de dag, behandelt de actualiteit en er is ook ruimte voor muziek. Wie zit er de komende tijd klaar voor op de zomeravonden?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Renze

Actuele video's

Meer actuele video's