Komt er een vervolg op de talkshow Marcel & Gijs? 'Gefeliciteerd!'

Komt er een vervolg op de talkshow Marcel & Gijs? 'Gefeliciteerd!'

Friday 30 June 2023 om 08:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van donderdag 29 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv.

Binnenkort gaat bij SBS6 een nieuw seizoen van De Oranjezomer van start. Dat betekent dat Marcel & Gijs, de eerste vervanger van Vandaag Inside tijdens de zomerstop, er weer mee ophoudt. Maar hoe zien de mannen hun toekomst voor zich? Lucille Werner was donderdagavond te gast en feliciteert de heren na verhalen over een vervolg. Ze vraagt aan Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman of ze doorgaan met hun talkshow. "We weten nog helemaal niks", zegt Marcel.

Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Komt er een vervolg op de talkshow <em>Marcel &amp; Gijs</em>? 'Gefeliciteerd!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Marcel & Gijs van donderdag 29 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken via Gids.tv. Binnenkort gaat bij SBS6 een nieuw seizoen van De Oranjezomer van start. Dat betekent dat Marcel & Gijs, de eerste vervanger van Vandaag Inside tijdens de zomerstop, er weer mee ophoudt. Maar hoe zien de mannen hun toekomst voor zich? Lucille Werner was donderdagavond te gast en feliciteert de heren na verhalen over een vervolg. Ze vraagt aan Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman of ze doorgaan met hun talkshow. "We weten nog helemaal niks", zegt Marcel. Marcel & Gijs is elke werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's