Schrijfster Sakia Noort viert 20-jarig jubileum en brengt nieuw boek uit (Shownieuws)

Schrijfster Sakia Noort viert 20-jarig jubileum en brengt nieuw boek uit (Shownieuws)

Schokkend! Vader Saskia Noort in ziekenhuis na knokpartij met neef Jan Roos

Saskia Noort viert haar 20-jarig schrijversjubileum en heeft een nieuw boek uitgebracht. Dit boek, genaamd De Nazaten, is na de succesvolle titels De eetclub en Debet het sluitstuk. Maar we kunnen nog veel meer gaan verwachten van Saskia. Ze piekert er namelijk niet over om met pensioen te gaan. "Schrijven is wat ik het liefste doe", zegt Saskia tegen Shownieuws.

Schrijfster <em>Sakia Noort</em> viert 20-jarig jubileum en brengt nieuw boek uit <em>(Shownieuws)</em> Schokkend! Vader Saskia Noort in ziekenhuis na knokpartij met neef Jan Roos Saskia Noort viert haar 20-jarig schrijversjubileum en heeft een nieuw boek uitgebracht. Dit boek, genaamd De Nazaten, is na de succesvolle titels De eetclub en Debet het sluitstuk. Maar we kunnen nog veel meer gaan verwachten van Saskia. Ze piekert er namelijk niet over om met pensioen te gaan. "Schrijven is wat ik het liefste doe", zegt Saskia tegen Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Saskia Noort over online haat vrouwen: 'Ik denk dat mensen bang zijn voor vrouwen' (video) Bekijk deze video » Schokkend! Vader Saskia Noort in ziekenhuis na knokpartij met neef Jan Roos Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's