ZIEN: dit zijn de deelnemers van het aankomende seizoen van Het Perfecte Plaatje

ZIEN: dit zijn de deelnemers van het aankomende seizoen van Het Perfecte Plaatje

ZIEN: dit zijn de deelnemers van het aankomende seizoen van <em>Het Perfecte Plaatje</em> Zie hierboven: Leonie openhartig over winst Het Perfecte Plaatje Op Reis: 'eerste keer dat ik iets win' Het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis is pas net afgelopen, of we kunnen ons alweer gaan opmaken voor het achtste seizoen van de normale reeks van het programma. RTL heeft bekendgemaakt welke BN'ers deze keer de strijd met elkaar aangaan in het programma Het Perfecte Plaatje. Nieuwe deelnemersSylvia Geersen is onder meer te zien in het nieuwe seizoen van het fotografieprogramma, samen met andere bekende Nederlanders zoals Loes Haverkort en Waldemar Torenstra. Maar ook Frans Duijts, Annemarie van Gaal, Niek Roozen, Quinty Misiedjan, Sergio Vyent, Anna Drijver en Henry Schut doen mee. Niemand minder dan Tijl Beckand, William Rutten en Cynthia Boll nemen weer plaats in het jurypanel. Bekijk de beelden met de nieuwe deelnemers van Het Perfecte Plaatje hieronder. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)
TV :
Friday 30 June 2023 om 13:03

Zie hierboven: Leonie openhartig over winst Het Perfecte Plaatje Op Reis: 'eerste keer dat ik iets win'

Het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis is pas net afgelopen, of we kunnen ons alweer gaan opmaken voor het achtste seizoen van de normale reeks van het programma. RTL heeft bekendgemaakt welke BN'ers deze keer de strijd met elkaar aangaan in het programma Het Perfecte Plaatje.

Nieuwe deelnemers
Sylvia Geersen is onder meer te zien in het nieuwe seizoen van het fotografieprogramma, samen met andere bekende Nederlanders zoals Loes Haverkort en Waldemar Torenstra. Maar ook Frans Duijts, Annemarie van Gaal, Niek Roozen, Quinty Misiedjan, Sergio Vyent, Anna Drijver en Henry Schut doen mee. Niemand minder dan Tijl Beckand, William Rutten en Cynthia Boll nemen weer plaats in het jurypanel.

Bekijk de beelden met de nieuwe deelnemers van Het Perfecte Plaatje hieronder. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje Op Reis terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's