Zien: houd het gedurende de zomer spannend tussen de lakens met deze onmisbare tips

Zien: houd het gedurende de zomer spannend tussen de lakens met deze onmisbare tips

Het zonnetje laat zich momenteel nauwelijks zien in Nederland, waardoor veel mensen overwegen om samen met hun partner een reis naar tropische oorden te boeken. De gedachte aan zacht zand tussen je tenen en een verfrissende cocktail in je hand doet vermoeden dat het gemakkelijk is om op vakantie romantische momenten met je geliefde te beleven. Maar niets is minder waar...

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: houd het gedurende de zomer <em>spannend tussen de lakens</em> met deze <em>onmisbare tips</em> Het zonnetje laat zich momenteel nauwelijks zien in Nederland, waardoor veel mensen overwegen om samen met hun partner een reis naar tropische oorden te boeken. De gedachte aan zacht zand tussen je tenen en een verfrissende cocktail in je hand doet vermoeden dat het gemakkelijk is om op vakantie romantische momenten met je geliefde te beleven. Maar niets is minder waar... Tekst gaat verder onder de video. VakantiepretOndanks deze idyllische setting blijkt uit recente statistieken dat steeds meer koppels ervoor kiezen om hun vakantie af te sluiten met scheidingspapieren in plaats van mooie herinneringen. Het contrast tussen de vakantiepret en de realiteit van relaties wordt steeds duidelijker. In RTL Boulevard deelt Eveline Stallaart waardevolle tips om de passie tussen de lakens tijdens de zomer nieuw leven in te blazen en zo de vonk tussen partners levend te houden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: houd het gedurende de zomer spannend tussen de lakens met deze onmisbare tips

Vakantiepret
Ondanks deze idyllische setting blijkt uit recente statistieken dat steeds meer koppels ervoor kiezen om hun vakantie af te sluiten met scheidingspapieren in plaats van mooie herinneringen. Het contrast tussen de vakantiepret en de realiteit van relaties wordt steeds duidelijker. In RTL Boulevard deelt Eveline Stallaart waardevolle tips om de passie tussen de lakens tijdens de zomer nieuw leven in te blazen en zo de vonk tussen partners levend te houden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's