Zien: Marco Schuitmaker lanceert nieuwe zomerhit Zomernacht in Griekenland

Zien: Marco Schuitmaker lanceert nieuwe zomerhit Zomernacht in Griekenland

Al maandenlang zingt heel Nederland mee met het nummer 'Engelbewaarder'. Het nummer bestaat al een tijdje, maar kreeg pas echt grote bekendheid toen Marco Schuitmaker ermee aan de slag ging. Goed nieuws voor de fans, want RTL Boulevard heeft exclusief de nieuwste hit van Marco gepresenteerd: Zomernacht in Griekenland!

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Marco Schuitmaker</em> lanceert nieuwe zomerhit <em>Zomernacht in Griekenland</em> Al maandenlang zingt heel Nederland mee met het nummer 'Engelbewaarder'. Het nummer bestaat al een tijdje, maar kreeg pas echt grote bekendheid toen Marco Schuitmaker ermee aan de slag ging. Goed nieuws voor de fans, want RTL Boulevard heeft exclusief de nieuwste hit van Marco gepresenteerd: Zomernacht in Griekenland! Tekst gaat verder onder de video. EngelbewaarderMarco's hit Engelbewaarder legt hem bepaald geen windeieren en hij tourt dan ook het hele land door. "Het is natuurlijk iets wat ik het allerliefste doe, en als dat dan wordt bezegeld met zo'n hit, daar ben ik gewoon superblij mee", aldus de zanger in gesprek met Lex Uiting. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Marco Schuitmaker lanceert nieuwe zomerhit Zomernacht in Griekenland

Engelbewaarder
Marco's hit Engelbewaarder legt hem bepaald geen windeieren en hij tourt dan ook het hele land door. "Het is natuurlijk iets wat ik het allerliefste doe, en als dat dan wordt bezegeld met zo'n hit, daar ben ik gewoon superblij mee", aldus de zanger in gesprek met Lex Uiting.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's