Rico Verhoeven had graag in de film Titanic gespeeld: 'Had Rose eraf geduwd'

Rico Verhoeven had graag in de film Titanic gespeeld: 'Had Rose eraf geduwd'

Rico Verhoeven doet in een item van RTL Boulevard een aantal onthullingen. Hij vertelt meer over hoe hij omgaat met zijn kinderen, zo hebben ze een dag in de week ingelast waarop hij geen foto’s van ze mag maken. Maar de kickbokser vertelt ook in welke films hij graag had willen spelen, en één daarvan is opvallend genoeg geen vechtfilm maar het romantische drama Titanic. “Tuurlijk, deze film was zo epic.” Alleen was het dramatische einde van het verhaal waarbij Jack overlijdt met Rico in de hoofdrol waarschijnlijk heel anders verlopen. “Ik had Rose gewoon eraf geduwd”, grapt Rico.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Rico Verhoeven had graag in de film <em>Titanic</em> gespeeld: 'Had Rose eraf geduwd' Rico Verhoeven doet in een item van RTL Boulevard een aantal onthullingen. Hij vertelt meer over hoe hij omgaat met zijn kinderen, zo hebben ze een dag in de week ingelast waarop hij geen foto’s van ze mag maken. Maar de kickbokser vertelt ook in welke films hij graag had willen spelen, en één daarvan is opvallend genoeg geen vechtfilm maar het romantische drama Titanic. “Tuurlijk, deze film was zo epic.” Alleen was het dramatische einde van het verhaal waarbij Jack overlijdt met Rico in de hoofdrol waarschijnlijk heel anders verlopen. “Ik had Rose gewoon eraf geduwd”, grapt Rico. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Alistair Overeem maakt Rico Verhoeven belachelijk: 'Hij heeft zichzelf voor schut gezet' Bekijk deze video » Rico Verhoeven over 'afscheid' Badr Hari: 'Heel veel respect, geweldige carrière' Bekijk deze video »
Entertainment :
Rico Verhoeven had graag in de film Titanic gespeeld: 'Had Rose eraf geduwd'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV