Gerard Joling over aangekondigde Toppers-concerten: 'Ik ben niet gevraagd' (video)

Gerard Joling over aangekondigde Toppers-concerten: 'Ik ben niet gevraagd' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Op 24 en 25 mei 2024 staan de Toppers weer in de Johan Cruijff ArenA. Dat werd vrijdag gedeeld op de social media kanalen van de Toppers en René Froger. Alleen zijn de organisatoren wel vergeten om een van de hoofdrolspelers uit te nodigen. Gerard Joling deelde in Renze: 'Ik ben niet persoonlijk benaderd.'

<em>Gerard Joling</em> over aangekondigde Toppers-concerten: 'Ik ben niet gevraagd' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van vrijdag 7 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Op 24 en 25 mei 2024 staan de Toppers weer in de Johan Cruijff ArenA. Dat werd vrijdag gedeeld op de social media kanalen van de Toppers en René Froger. Alleen zijn de organisatoren wel vergeten om een van de hoofdrolspelers uit te nodigen. Gerard Joling deelde in Renze: 'Ik ben niet persoonlijk benaderd.' ConcertenVanwege corona gingen de Toppers-concerten meerdere malen niet door. In november 2022 stonden de heren weer in hun glitterpak in een bomvolle Amsterdam ArenA. Normaal gesproken vonden de concerten (bijna) altijd plaats in het voorjaar. Daarom wordt 2023 overgeslagen en in mei 2024 zijn de Toppers terug met een nieuwe show. Gerard Joling onthulde echter in Renze dat hij niet benaderd is, maar dat hij er wel vanuit gaat dat hij er gewoon weer bij is. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv. Emotionele beelden: Gerard Joling draagt grafkist en zingt tijdens uitvaart vriend Bert Bekijk deze video »
TV :
Gerard Joling over aangekondigde Toppers-concerten: 'Ik ben niet gevraagd' (video)

Concerten
Vanwege corona gingen de Toppers-concerten meerdere malen niet door. In november 2022 stonden de heren weer in hun glitterpak in een bomvolle Amsterdam ArenA. Normaal gesproken vonden de concerten (bijna) altijd plaats in het voorjaar. Daarom wordt 2023 overgeslagen en in mei 2024 zijn de Toppers terug met een nieuwe show. Gerard Joling onthulde echter in Renze dat hij niet benaderd is, maar dat hij er wel vanuit gaat dat hij er gewoon weer bij is.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV