Dynasties gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dynasties gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dynasties gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag is weer een nieuwe aflevering uit het tweede seizoen van de populaire natuurserie Dynasties te zien. In deze aflevering staat de poema centraal, een belangrijk dier voor de Patagonische omgevingen. Onmogelijke taakIn deze aflevering van Dynasties zien we een poemamoeder die moet ploeteren om haar vier welpen, haar grootste nest tot nu toe, groot te brengen in de ruige bergen van Patagonië. Vier jongen grootbrengen is in elk jaargetijde al een hele opgave, maar met de winter voor de deur, staat haar een bijna onmogelijke taak te wachten. Over DynastiesVolg in de serie 'Dynasties' de verhalen van vijf van 's werelds meest gevierde, maar toch bedreigde dieren; pinguïns, chimpansees, leeuwen, Afrikaanse wilde honden en tijgers. Elk in een heroïsche strijd tegen rivalen en tegen de krachten van de natuur, vechten deze families voor hun eigen voortbestaan en voor de toekomst van hun dynastieën.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 9 juli 2023 om 21:22

Zondag is weer een nieuwe aflevering uit het tweede seizoen van de populaire natuurserie Dynasties te zien. In deze aflevering staat de poema centraal, een belangrijk dier voor de Patagonische omgevingen.

Onmogelijke taak
In deze aflevering van Dynasties zien we een poemamoeder die moet ploeteren om haar vier welpen, haar grootste nest tot nu toe, groot te brengen in de ruige bergen van Patagonië. Vier jongen grootbrengen is in elk jaargetijde al een hele opgave, maar met de winter voor de deur, staat haar een bijna onmogelijke taak te wachten.

Over Dynasties
Volg in de serie 'Dynasties' de verhalen van vijf van 's werelds meest gevierde, maar toch bedreigde dieren; pinguïns, chimpansees, leeuwen, Afrikaanse wilde honden en tijgers. Elk in een heroïsche strijd tegen rivalen en tegen de krachten van de natuur, vechten deze families voor hun eigen voortbestaan en voor de toekomst van hun dynastieën.

Actuele video's

Meer actuele video's