Hélène Hendriks tegen Chris Woerts in De Oranjezomer: 'Weer geen nieuws, eigenlijk' (video)

Hélène Hendriks tegen Chris Woerts in De Oranjezomer: 'Weer geen nieuws, eigenlijk' (video)

Hélène Hendriks tegen Chris Woerts in <em>De Oranjezomer</em>: 'Weer geen nieuws, eigenlijk' (video) Hierboven zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Chris Woerts komt met een update over de ontwikkelingen rond een mogelijke transfer van Feyenoord-doelman Justin Bijlow naar Manchester United. Conclusie: 'Weer geen nieuws, eigenlijk.' NieuwtjesAl jaren maakt Chris Woerts zijn opwachting bij Vandaag Inside (en voorheen Veronica Inside met de laatste voetbalnieuwtjes, maar ook over andere zaken. Woerts is namelijk zelfverklaard expert van bijna alles. Vrijdag was zijn bijdrage echter vrij summier, zo merkte ook presentatrice Hélène Hendriks terloops op. ok!' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hierboven zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Chris Woerts komt met een update over de ontwikkelingen rond een mogelijke transfer van Feyenoord-doelman Justin Bijlow naar Manchester United. Conclusie: 'Weer geen nieuws, eigenlijk.'

Nieuwtjes
Al jaren maakt Chris Woerts zijn opwachting bij Vandaag Inside (en voorheen Veronica Inside met de laatste voetbalnieuwtjes, maar ook over andere zaken. Woerts is namelijk zelfverklaard expert van bijna alles. Vrijdag was zijn bijdrage echter vrij summier, zo merkte ook presentatrice Hélène Hendriks terloops op. ok!'

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV