Hilarisch: boze Nijmeegse 4Daagse-wandelaar keert terug met grappig statement

Hilarisch: boze Nijmeegse 4Daagse-wandelaar keert terug met grappig statement

Hilarisch: boze <em>Nijmeegse 4Daagse</em>-wandelaar keert terug met <em>grappig</em> statement Ook Frans Bauer doet mee aan de Nijmeegse Vierdaagse 2023 Vorig jaar zagen we tijdens de Nijmeegse Vierdaagse een fanatiekeling die het 'trappen lopen' niet meer aan kon. Dit leverde destijds hilarische beelden op. (zie video hierboven) Vandaag tijdens de start van de Nijmeegse Vierdaagse 2023 zien we de vrouw opnieuw maar dan met een bijzonder T-shirt. Kut trappenOp het T-shirt staat 'Weer die kut trappen op', vanwege het zware traplopen van vorig jaar. De Hart van Nederland-journaliste kan er wel om lachen: "Wat is dat nou voor tekst?" Bekijk de beelden in de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Bekijk line-up Nijmeegse Vierdaagsefeesten 2023: "Het is een zomercarnaval!" Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden van Nijmeegse Vierdaagse 2023: dit is de jongste deelnemer Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ook Frans Bauer doet mee aan de Nijmeegse Vierdaagse 2023

Vorig jaar zagen we tijdens de Nijmeegse Vierdaagse een fanatiekeling die het 'trappen lopen' niet meer aan kon. Dit leverde destijds hilarische beelden op. (zie video hierboven) Vandaag tijdens de start van de Nijmeegse Vierdaagse 2023 zien we de vrouw opnieuw maar dan met een bijzonder T-shirt.

Kut trappen
Op het T-shirt staat 'Weer die kut trappen op', vanwege het zware traplopen van vorig jaar. De Hart van Nederland-journaliste kan er wel om lachen: "Wat is dat nou voor tekst?" Bekijk de beelden in de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's