Beste Zangers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beste Zangers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beste Zangers gemist? Bekijk hier de hele uitzending In Beste zangers thuis bij gaat Karsu op bezoek bij deelnemers van seizoen 15. Deze keer reist de zangeres af naar Dordrecht om op bezoek te gaan bij Nielson. Met Roxeanne Hazes en Jaap ReesemaKarsu wil van alles weten van Nielson over zijn muzikale avontuur in Sevilla. In zijn reeks van Beste zangers deden ook Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes mee. Karsu spreekt af met Nielson, die is geboren en getogen in Dordrecht, in zijn stamkroeg en krijgt onder meer van alles te weten over zijn familie. Nielson’s liedje Diamant cruciaal voor carrièreAchter de bar staat de neef van Nielson en hij vertelt hoe ze met de hele familie, 63 mensen in totaal, elk jaar op familieweek gaan. De moeder van Nielson is ook van de partij en ze gaan samen een hapje eten. Zij vertelt meer over hoe ‘Niels’, zoals hij eigenlijk heet, als kleine jongen al bezig was met persoonlijke ontwikkeling. In de platenzaak vinden ze Nielson’s nummer Diamant. Hij ging op muzikaal vlak een andere kant op en dat was volgens hem noodzakelijk, anders had hij misschien helemaal geen muziek meer gemaakt. Ook vertelt hij meer over zijn overstap naar het theater.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In Beste zangers thuis bij gaat Karsu op bezoek bij deelnemers van seizoen 15. Deze keer reist de zangeres af naar Dordrecht om op bezoek te gaan bij Nielson.

Met Roxeanne Hazes en Jaap Reesema
Karsu wil van alles weten van Nielson over zijn muzikale avontuur in Sevilla. In zijn reeks van Beste zangers deden ook Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes mee. Karsu spreekt af met Nielson, die is geboren en getogen in Dordrecht, in zijn stamkroeg en krijgt onder meer van alles te weten over zijn familie.

Nielson’s liedje Diamant cruciaal voor carrière
Achter de bar staat de neef van Nielson en hij vertelt hoe ze met de hele familie, 63 mensen in totaal, elk jaar op familieweek gaan. De moeder van Nielson is ook van de partij en ze gaan samen een hapje eten. Zij vertelt meer over hoe ‘Niels’, zoals hij eigenlijk heet, als kleine jongen al bezig was met persoonlijke ontwikkeling. In de platenzaak vinden ze Nielson’s nummer Diamant. Hij ging op muzikaal vlak een andere kant op en dat was volgens hem noodzakelijk, anders had hij misschien helemaal geen muziek meer gemaakt. Ook vertelt hij meer over zijn overstap naar het theater.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beste Zangers

Actuele video's

Meer actuele video's