Robbert Rodenburg over nieuw programma Open Casa: 'Uitstapje naar Italië'

Robbert Rodenburg over nieuw programma Open Casa: 'Uitstapje naar Italië'

Wednesday 19 July 2023 om 21:34

Robbert Rodenburg, bekend van de populaire YouTube-serie Open Kaart, heeft een reputatie opgebouwd als de sterrenreporter die mensen zowel aan het praten als aan het huilen krijgt. Nu is het tijd voor een grotere uitdaging. Vanaf 27 juli lanceert hij zijn nieuwe YouTube-programma Open Casa, waarin hij zijn gasten meeneemt naar het betoverende Italië.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Robbert Rodenburg</em> over nieuw programma <em>Open Casa</em>: 'Uitstapje naar Italië' Robbert Rodenburg, bekend van de populaire YouTube-serie Open Kaart, heeft een reputatie opgebouwd als de sterrenreporter die mensen zowel aan het praten als aan het huilen krijgt. Nu is het tijd voor een grotere uitdaging. Vanaf 27 juli lanceert hij zijn nieuwe YouTube-programma Open Casa, waarin hij zijn gasten meeneemt naar het betoverende Italië. Tekst gaat verder onder de video. 'Open Casa'"Het grootste verschil met de reguliere seizoenen van Open Kaart is dat een aflevering niet meer alleen om het gesprek draait", benadrukt Robbert. Hij voegt eraan toe: "Het Open Kaart-gesprek blijft nog steeds centraal staan, maar we gaan ook allerlei andere activiteiten ondernemen. Denk aan een ballonvaart, vliegen in een helikopter of suppen op prachtige plekken." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Robbert Rodenburg over nieuw programma Open Casa: 'Uitstapje naar Italië'

'Open Casa'
"Het grootste verschil met de reguliere seizoenen van Open Kaart is dat een aflevering niet meer alleen om het gesprek draait", benadrukt Robbert. Hij voegt eraan toe: "Het Open Kaart-gesprek blijft nog steeds centraal staan, maar we gaan ook allerlei andere activiteiten ondernemen. Denk aan een ballonvaart, vliegen in een helikopter of suppen op prachtige plekken."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's