Huisvriendin Ingrid spreekt over deelname B&B Vol Liefde: 'Ben net zo oud als Marjan'

Huisvriendin Ingrid spreekt over deelname B&B Vol Liefde: 'Ben net zo oud als Marjan'

Wednesday 19 July 2023 om 22:03

In de tweede week van B&B Vol Liefde word je van de ene opmerkelijke scène naar de andere meegesleept. Bijna een miljoen kijkers waren getuige van hoe Marian werd afgebeuld door huisvriend Eduardo, terwijl de discussies over 'spiruwaliteit' en zonnevlechten bij Walter niet uit de lucht waren. Simone, de partner van Richard uit Portugal, en Ingrid, een huisvriendin uit het vorige seizoen, kunnen hun ogen en oren niet geloven van wat ze zien en horen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Huisvriendin Ingrid</em> spreekt over deelname <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Ben net zo oud als Marjan' In de tweede week van B&B Vol Liefde word je van de ene opmerkelijke scène naar de andere meegesleept. Bijna een miljoen kijkers waren getuige van hoe Marian werd afgebeuld door huisvriend Eduardo, terwijl de discussies over 'spiruwaliteit' en zonnevlechten bij Walter niet uit de lucht waren. Simone, de partner van Richard uit Portugal, en Ingrid, een huisvriendin uit het vorige seizoen, kunnen hun ogen en oren niet geloven van wat ze zien en horen. Tekst gaat verder onder de video. Huisvriendin IngridHuisvriendin Ingrid vertelt in RTL Boulevard dat ze er absoluut niet aan moet denken om zichzelf op te geven voor B&B Vol Liefde: "Ik ben ongeveer dezelfde leeftijd als Marjan. Als ik zie wat daarop afkomt, denk ik: Nee, dat doe ik niet hoor." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Huisvriendin Ingrid spreekt over deelname B&B Vol Liefde: 'Ben net zo oud als Marjan'

Huisvriendin Ingrid
Huisvriendin Ingrid vertelt in RTL Boulevard dat ze er absoluut niet aan moet denken om zichzelf op te geven voor B&B Vol Liefde: "Ik ben ongeveer dezelfde leeftijd als Marjan. Als ik zie wat daarop afkomt, denk ik: Nee, dat doe ik niet hoor."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's