Caroline van der Plas: 'In de krant gelezen dat Pieter Omtzigt niet naar BBB komt' (video)

Caroline van der Plas: 'In de krant gelezen dat Pieter Omtzigt niet naar BBB komt' (video)

Zaterdag 22 juli 2023 om 11:03

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Vorige week werd bekend dat Pieter Omtzigt zich niet aansluit bij de BBB van Caroline van der Plas. In De Oranjezomer werd vrijdag druk gespeculeerd over wat Omtzigt dan wél gaat doen.

<em>Caroline van der Plas</em>: 'In de krant gelezen dat Pieter Omtzigt niet naar BBB komt' (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Vorige week werd bekend dat Pieter Omtzigt zich niet aansluit bij de BBB van Caroline van der Plas. In De Oranjezomer werd vrijdag druk gespeculeerd over wat Omtzigt dan wél gaat doen. Fantastisch kamerlidPieter Omtzigt sluit zich niet aan bij BoerBurgerBeweging, zo meldt Caroline van der Plas in De Oranjezomer. Ze heeft Omtzigt inmiddels gesproken, nadat hij in de krant liet weten dat hij zich niet ging aansluiten bij BBB. Van der Plas ziet uit naar de samenwerking met 'het allerbeste kamerlid'. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Fantastisch kamerlid
Pieter Omtzigt sluit zich niet aan bij BoerBurgerBeweging, zo meldt Caroline van der Plas in De Oranjezomer. Ze heeft Omtzigt inmiddels gesproken, nadat hij in de krant liet weten dat hij zich niet ging aansluiten bij BBB. Van der Plas ziet uit naar de samenwerking met 'het allerbeste kamerlid'.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's