Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zaterdag begint de driedelige zomerspecial van het consumentenprogramma Kassa, getiteld ZomerKassa. Niet vanuit de studio in Hilversum, maar vanuit het Recreatieoord Hoek van Holland. RoompotiseringDe locatiekeuze is niet voor niets: het recreatieoord staat voor een onderwerp dat al langer onder de aandacht staat: de ‘roompotisering’ van Nederland, het opkopen van eenvoudige vakantieparken door grote ketens als Roompot, Landal en Centerparks, waarbij de oorspronkelijke eigenaren genieten geen enkele bescherming genieten als de nieuwe eigenaar wil dat ze binnen een paar maanden opkrassen. 0.0 bierIn deze aflevering wordt er ook 0.0 bier getest door liefhebbers en kenners. Smaken de duurdere pilsjes beter? En hoe zit het met fatbikes? Je kan er net zo hard mee als een snorfiets, hoeft geen helm op, hebt geen rijbewijs nodig en je hoeft geen 16 te zijn. En in de rubriek Inpakken en Wegwezen wordt getest hoe goed stellen tegen vakantiestress kunnen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Zaterdag begint de driedelige zomerspecial van het consumentenprogramma Kassa, getiteld ZomerKassa. Niet vanuit de studio in Hilversum, maar vanuit het Recreatieoord Hoek van Holland.

Roompotisering
De locatiekeuze is niet voor niets: het recreatieoord staat voor een onderwerp dat al langer onder de aandacht staat: de ‘roompotisering’ van Nederland, het opkopen van eenvoudige vakantieparken door grote ketens als Roompot, Landal en Centerparks, waarbij de oorspronkelijke eigenaren genieten geen enkele bescherming genieten als de nieuwe eigenaar wil dat ze binnen een paar maanden opkrassen.

0.0 bier
In deze aflevering wordt er ook 0.0 bier getest door liefhebbers en kenners. Smaken de duurdere pilsjes beter? En hoe zit het met fatbikes? Je kan er net zo hard mee als een snorfiets, hoeft geen helm op, hebt geen rijbewijs nodig en je hoeft geen 16 te zijn. En in de rubriek Inpakken en Wegwezen wordt getest hoe goed stellen tegen vakantiestress kunnen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kassa

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV