Jeroom Snelders over deelname aan Slimste Mens Nederland: 'Mond vol tanden'

Jeroom Snelders over deelname aan Slimste Mens Nederland: 'Mond vol tanden'

Zaterdag 22 juli 2023 om 22:01

De slimste mens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

We kennen cartoonist Jeroom Snelders vooral als dé Maarten van Rossum van de Belgische Slimste Mens, maar nu zijn de rollen even omgekeerd! Het grappige jurylid neemt namelijk deel als kandidaat aan De Slimste Mens in Nederland.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jeroom Snelders</em> over deelname aan <em>Slimste Mens Nederland</em>: 'Mond vol tanden' De slimste mens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. We kennen cartoonist Jeroom Snelders vooral als dé Maarten van Rossum van de Belgische Slimste Mens, maar nu zijn de rollen even omgekeerd! Het grappige jurylid neemt namelijk deel als kandidaat aan De Slimste Mens in Nederland. Tekst gaat verder onder de video. Mond vol tandenJeroom laat aan RTL Boulevard weten dat zijn deelname niet bepaald 'a walk in the park' was. "Ik kreeg een vraag, en ik stond daar gewoon met mijn mond vol tanden, maar dat heeft dus te maken met die stress die erbij komt. Dat is iets wat je thuis niet ziet. Je ziet al die ogen op je kijken, je voelt de stilte. Mensen verwachten een heel makkelijk antwoord en je blokkeert volledig," aldus Jeroom Snelders. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 31 juli rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jeroom Snelders over deelname aan Slimste Mens Nederland: 'Mond vol tanden'

Mond vol tanden
Jeroom laat aan RTL Boulevard weten dat zijn deelname niet bepaald 'a walk in the park' was. "Ik kreeg een vraag, en ik stond daar gewoon met mijn mond vol tanden, maar dat heeft dus te maken met die stress die erbij komt. Dat is iets wat je thuis niet ziet. Je ziet al die ogen op je kijken, je voelt de stilte. Mensen verwachten een heel makkelijk antwoord en je blokkeert volledig," aldus Jeroom Snelders.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 31 juli rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's