ZIEN: dronken man valt stewardess en passagiers lastig op Transavia-vlucht

ZIEN: dronken man valt stewardess en passagiers lastig op Transavia-vlucht

ZIEN: <em>dronken man</em> valt stewardess en passagiers lastig op Transavia-vlucht Een dronken man zorgde zaterdag 22 juli voor veel onrust aan boord van vlucht HV487 van Amsterdam naar Dalaman. Hij maakte ongepaste opmerkingen naar passagiers en viel een stewardess lastig. Bekijk beelden in de Hart van Nederland-video hierboven. Vieze smaakToen de maat vol was bij de bemanning en een aantal reizigers, overmeesterden zij de man. De 54-jarige Cesar (achternaam bekend bij de redactie) was een van de mannen die de dronken reiziger naar de grond kreeg. Hij was met zijn gezin onderweg naar hun vakantiebestemming in Turkije: "Tijdens het boarden kreeg ik al een vieze smaak in mijn mond. De man had rode ogen en keek raar uit zijn ogen. Mijn voelsprieten gingen toen al aan", vertelt hij aan Hart van Nederland. Cesar schat de man rond de 40 jaar oud. Bekijk de Hart van Nederland-video met de beelden vanuit het vliegtuig hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: dronken Wesley Sneijder & Andy van der Meijde zingen in restaurant Bekijk deze video » Wesley Sneijder reageert op roddels over nieuwe liefde, 'jij weet meer dan ik' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 23 juli 2023 om 13:43

Een dronken man zorgde zaterdag 22 juli voor veel onrust aan boord van vlucht HV487 van Amsterdam naar Dalaman. Hij maakte ongepaste opmerkingen naar passagiers en viel een stewardess lastig. Bekijk beelden in de Hart van Nederland-video hierboven.

Vieze smaak
Toen de maat vol was bij de bemanning en een aantal reizigers, overmeesterden zij de man. De 54-jarige Cesar (achternaam bekend bij de redactie) was een van de mannen die de dronken reiziger naar de grond kreeg. Hij was met zijn gezin onderweg naar hun vakantiebestemming in Turkije: "Tijdens het boarden kreeg ik al een vieze smaak in mijn mond. De man had rode ogen en keek raar uit zijn ogen. Mijn voelsprieten gingen toen al aan", vertelt hij aan Hart van Nederland. Cesar schat de man rond de 40 jaar oud.

Bekijk de Hart van Nederland-video met de beelden vanuit het vliegtuig hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's