Kopen Zonder Kijken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kopen Zonder Kijken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kopen Zonder Kijken gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf maandag valt er een gat op de late avond bij RTL 4 aangezien Renze net als de meeste andere talkshows een tijdje stopt deze zomermaanden. Dit gat wordt gelukkig wel opgevuld, vanaf vandaag kun je kijken naar herhalingen van het populaire programma Kopen zonder kijken. Haast voor zwangere DevenyDeze aflevering van Kopen zonder kijken staat in het teken van Roy en Deveny. Ze zijn drie jaar samen, maar ze wonen allebei nog bij hun ouders. En dat zorgt voor heel wat uitdagingen en ze willen dolgraag samenwonen in hun eerste koophuis. Er staat ook wat druk op de ketel, want Deveny is zwanger van hun eerste kindje. Krap budgetZe hebben een lastig budget, voor 210.000 moeten Bob en Alex hun droomwoning zien te vinden. Gelukkig zijn er meerdere bekenden van het stel die een handje willen helpen met de verbouwing. Gaat het de experts lukken en durven Roy en Deveny het aan om blind een koopcontract te tekenen?
Uitzending :
Kopen Zonder Kijken gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf maandag valt er een gat op de late avond bij RTL 4 aangezien Renze net als de meeste andere talkshows een tijdje stopt deze zomermaanden. Dit gat wordt gelukkig wel opgevuld, vanaf vandaag kun je kijken naar herhalingen van het populaire programma Kopen zonder kijken.

Haast voor zwangere Deveny
Deze aflevering van Kopen zonder kijken staat in het teken van Roy en Deveny. Ze zijn drie jaar samen, maar ze wonen allebei nog bij hun ouders. En dat zorgt voor heel wat uitdagingen en ze willen dolgraag samenwonen in hun eerste koophuis. Er staat ook wat druk op de ketel, want Deveny is zwanger van hun eerste kindje.

Krap budget
Ze hebben een lastig budget, voor 210.000 moeten Bob en Alex hun droomwoning zien te vinden. Gelukkig zijn er meerdere bekenden van het stel die een handje willen helpen met de verbouwing. Gaat het de experts lukken en durven Roy en Deveny het aan om blind een koopcontract te tekenen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kopen Zonder Kijken

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV