Au Pairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Au Pairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Au Pairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Au pairs. Inmiddels verblijven de jongeren alweer een paar maanden in New York, en dat is te merken… Bram neemt moeilijk besluitNu de au pairs alweer voor langere tijd aan de andere kant van de oceaan op kinderen passen, is er steeds meer sprake van vermoeidheid en heimwee. Ook bij Bram loopt de emmer langzamerhand over. Hij neemt een moeilijk besluit. Ook Anne mist familieBram vindt het lastig om deze beslissing te nemen, onder meer omdat hij nog niet weet hoe hij dit aan zijn gastouders moet vertellen. Zij hebben geen idee. Ook Anne vecht tegen het gemis van haar familie en vrienden. Ze besluit de andere au pairs mee te nemen naar een bijzonder uitje als afleiding.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 25 juli 2023 om 21:13

Dinsdag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Au pairs. Inmiddels verblijven de jongeren alweer een paar maanden in New York, en dat is te merken…

Bram neemt moeilijk besluit
Nu de au pairs alweer voor langere tijd aan de andere kant van de oceaan op kinderen passen, is er steeds meer sprake van vermoeidheid en heimwee. Ook bij Bram loopt de emmer langzamerhand over. Hij neemt een moeilijk besluit.

Ook Anne mist familie
Bram vindt het lastig om deze beslissing te nemen, onder meer omdat hij nog niet weet hoe hij dit aan zijn gastouders moet vertellen. Zij hebben geen idee. Ook Anne vecht tegen het gemis van haar familie en vrienden. Ze besluit de andere au pairs mee te nemen naar een bijzonder uitje als afleiding.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Au Pairs

Actuele video's

Meer actuele video's