Wat is er zo grappig aan condoomwinkels? (Ik Weet Er Alles Van)

Wat is er zo grappig aan condoomwinkels? (Ik Weet Er Alles Van)

Wat is er zo grappig aan condoomwinkels? (<em>Ik Weet Er Alles Van</em>) Zie boven een fragment van Ruben Nicolai uit Shownieuws die zich opwindt over de burgemeester van Amsterdam In de zeer populaire dagelijkse kennisquiz Ik Weet Er Alles Van! met op maandag in de vooravond 925.000 kijkers, stelt Ruben Nicolai een vraag over het thema 'seksualiteit', de specialiteit van kandidaat Inge. 'Wat was er bijzonder aan de tijdelijke condoomwinkel die in 2018 werd geopend op Station Utrecht Centraal?' De mogelijke antwoorden zijn bijzonder grappig... Bekijk het fragment van Ik Weet Er Alles Van! hieronder. Ik weet er alles van! is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rudolph steekt vinger op in Ik weet er alles van! VIPS: ‘We hebben een computersysteem’ Bekijk deze video » Ik weet er alles van!: Ruben Nicolai kan lach niet inhouden bij vraag over ‘raveteven’ Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 25 juli 2023 om 13:51

Zie boven een fragment van Ruben Nicolai uit Shownieuws die zich opwindt over de burgemeester van Amsterdam

In de zeer populaire dagelijkse kennisquiz Ik Weet Er Alles Van! met op maandag in de vooravond 925.000 kijkers, stelt Ruben Nicolai een vraag over het thema 'seksualiteit', de specialiteit van kandidaat Inge. 'Wat was er bijzonder aan de tijdelijke condoomwinkel die in 2018 werd geopend op Station Utrecht Centraal?' De mogelijke antwoorden zijn bijzonder grappig...

Bekijk het fragment van Ik Weet Er Alles Van! hieronder.

Ik weet er alles van! is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's