Het griezelseizoen begint vroeg: bekijk de trailer van The Exorcist: Believer

Het griezelseizoen begint vroeg: bekijk de trailer van The Exorcist: Believer

Dinsdag 25 juli 2023 om 21:47

Sinds de dood van zijn zwangere vrouw bij een aardbeving in Haïti 12 jaar geleden, heeft Victor Fielding hun dochter, Angela, alleen opgevoed. Maar wanneer Angela en haar vriendin Katherine in het bos verdwijnen en drie dagen later terugkeren zonder zich te herinneren wat er met hen is gebeurd, ontketent dat een reeks gebeurtenissen die Victor zal dwingen het dieptepunt van het kwaad onder ogen te zien en in zijn angst en wanhoop op zoek te gaan naar de enige levende persoon die zoiets eerder heeft meegemaakt: Chris MacNeil.

Het is 50 jaar geleden sinds de Exorcist uitkwam. Deze oktober kunnen filmliefhebbers weer griezel met de film die de wereld schockeerde. Een nieuw verhaal begint.

The Exorcist: Believer is vanaf 13 oktober te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Het griezelseizoen begint vroeg: bekijk de trailer van <em>The Exorcist: Believer</em> Sinds de dood van zijn zwangere vrouw bij een aardbeving in Haïti 12 jaar geleden, heeft Victor Fielding hun dochter, Angela, alleen opgevoed. Maar wanneer Angela en haar vriendin Katherine in het bos verdwijnen en drie dagen later terugkeren zonder zich te herinneren wat er met hen is gebeurd, ontketent dat een reeks gebeurtenissen die Victor zal dwingen het dieptepunt van het kwaad onder ogen te zien en in zijn angst en wanhoop op zoek te gaan naar de enige levende persoon die zoiets eerder heeft meegemaakt: Chris MacNeil. Het is 50 jaar geleden sinds de Exorcist uitkwam. Deze oktober kunnen filmliefhebbers weer griezel met de film die de wereld schockeerde. Een nieuw verhaal begint. The Exorcist: Believer is vanaf 13 oktober te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk ook Video: Annabel en Chucky maken plaats voor doodenge horrorfilm M3gan Bekijk deze video » Zien! Winnie the Pooh schittert in horrorfilm 'Blood and Honey' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Teaser: realityster Kim Kardashian te zien in American Horror Story seizoen 12 Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Blue Beetle, vanaf 18 augustus in de bioscoop Bekijk deze video »
Trailer :
Het griezelseizoen begint vroeg: bekijk de trailer van The Exorcist: Believer

Actuele video's

Meer actuele video's