De Droom van de Jeugd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Droom van de Jeugd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Droom van de Jeugd gemist? Bekijk hier de hele uitzending De dramaserie De droom van de jeugd maakt een reis door de tijd en in de aflevering van woensdag is het 2005. Deze serie volgt verschillende generaties van de familie Wander vanaf de tumultueuze jaren zestig tot nu. Charlie mist haar opaIn deze aflevering zie je dat Charlie geen idee heeft wat ze met zichzelf en haar leven aan moet. Ze is een dwarse puber met veel talent, maar ze heeft last van een groot gevoel van minderwaardigheid. Ook mist ze haar opa. Max zoekt Hans na jaren weer op. Carla zoekt Charlie Frans ziet de worsteling van Charlie met zichzelf en haar ouders en geeft haar de sleutel van zijn huis; hij is er toch vrijwel nooit. Wanneer Charlie spoorloos lijkt te zijn, zoekt haar moeder haar overal en komt uiteindelijk bij het huis van haar broer Frans. Carla trekt daarna de verkeerde conclusie.
Uitzending :
De Droom van de Jeugd gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 26 juli 2023 om 21:24

De dramaserie De droom van de jeugd maakt een reis door de tijd en in de aflevering van woensdag is het 2005. Deze serie volgt verschillende generaties van de familie Wander vanaf de tumultueuze jaren zestig tot nu.

Charlie mist haar opa
In deze aflevering zie je dat Charlie geen idee heeft wat ze met zichzelf en haar leven aan moet. Ze is een dwarse puber met veel talent, maar ze heeft last van een groot gevoel van minderwaardigheid. Ook mist ze haar opa. Max zoekt Hans na jaren weer op.

Carla zoekt Charlie
Frans ziet de worsteling van Charlie met zichzelf en haar ouders en geeft haar de sleutel van zijn huis; hij is er toch vrijwel nooit. Wanneer Charlie spoorloos lijkt te zijn, zoekt haar moeder haar overal en komt uiteindelijk bij het huis van haar broer Frans. Carla trekt daarna de verkeerde conclusie.

Actuele video's

Meer actuele video's