The Talent Scouts: Mikki zingt Lost van Anouk in het Nederlands en blaast jury omver (video)

The Talent Scouts: Mikki zingt Lost van Anouk in het Nederlands en blaast jury omver (video)

Saturday 29 July 2023 om 22:02

Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 29 juli. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Talent Scouts</em>: Mikki zingt <em>Lost</em> van Anouk in het Nederlands en blaast jury omver (video) Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 29 juli. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv. Mikki zong zaterdag Lost van Anouk, maar dan in de versie van Tabitha: Verloren. Tabitha zelf slaat het eerste op de knop voor het optreden en uiteindelijk weet Mikki alle scouts te bekoren. ‘Heel knap,’ is het commentaar. The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Mikki zong zaterdag Lost van Anouk, maar dan in de versie van Tabitha: Verloren. Tabitha zelf slaat het eerste op de knop voor het optreden en uiteindelijk weet Mikki alle scouts te bekoren. ‘Heel knap,’ is het commentaar.

The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's