Buienradar maandag: 'Veel regen, dieptepunt van de zomervakantie'

Buienradar maandag: 'Veel regen, dieptepunt van de zomervakantie'

Het vakantieweer is ver te zoeken deze week en er wordt veel regen verwacht. Weerman Robert de Vries: 'Het belooft een natte maandag te worden, met geen' ruimte voor de zon en ook nog eens flink wat regen.' Slecht nieuws voor alle campinggasten in het land dus en Buienradar spreekt zelfs van 'een dieptepunt van de zomervakantie.'

'Onweer en regen'
Helaas is er ook geen verbetering in zicht de komende dagen: 'Er is vanaf dinsdag en woensdag wel af en toe ruimte voor de zon maar er vallen ook diverse buien.' Daarbij krijgen we ook te maken met onweer en om het allemaal nóg erger te maken: 'Die lage temperaturen, die houden we voorlopig', aldus De Vries.

Bekijk het weerbericht van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Buienradar maandag: 'Veel regen, dieptepunt van de <em>zomervakantie</em>' Het vakantieweer is ver te zoeken deze week en er wordt veel regen verwacht. Weerman Robert de Vries: 'Het belooft een natte maandag te worden, met geen' ruimte voor de zon en ook nog eens flink wat regen.' Slecht nieuws voor alle campinggasten in het land dus en Buienradar spreekt zelfs van 'een dieptepunt van de zomervakantie.' 'Onweer en regen'Helaas is er ook geen verbetering in zicht de komende dagen: 'Er is vanaf dinsdag en woensdag wel af en toe ruimte voor de zon maar er vallen ook diverse buien.' Daarbij krijgen we ook te maken met onweer en om het allemaal nóg erger te maken: 'Die lage temperaturen, die houden we voorlopig', aldus De Vries. Bekijk het weerbericht van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Carrière André Hazes in zwaar weer: 'Praktijk wijst uit dat nieuwe muziek niet aanslaat' (Shownieuws) Bekijk deze video » Overval woning Maarssen: 'Twee bewoners gewond' (video) Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV