Jaloerse Jennifer Lopez stelt contract op voor Ben Affleck: "Geen contact met ex"

Jaloerse Jennifer Lopez stelt contract op voor Ben Affleck: "Geen contact met ex"

Jaloerse <em>Jennifer Lopez</em> stelt contract op voor Ben Affleck: &quot;Geen contact met ex&quot; Zien: Ben Affleck gooit boos autodeur dicht in Jennifer Lopez' gezicht Zijn er spanningen tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck? Shownieuws heeft het erover. Bart Ettekoven vertelt dat Ben terug gaat komen in de film Deadpool 3 en ook zijn ex Jennifer Garner. Een jaloerse J.Lo is hier niet blij mee en stelt een contract op. Bekijk de video hierboven. J.Lo's regelsJennifer Lopez heeft een contract opgesteld en wil 24 uur per dag toegang tot de set van Deadpool 3 en onaangekondigd langs kunnen komen. Ben en zijn ex mogen gezamelijk geen interviews doen en Ben moet na zijn werkdag direct naar huis. Hij mag geen contact met zijn ex. De Shownieuws-tafel lacht een beetje om J.Lo's regeltjes. Bekijk de Shownieuws-video over het contract van J.Lo voor Ben hierboven. Deadpool 3 zal in mei 2024 te zien zijn. Bekijk ook Zien: dit is de nieuwe villa van Jennifer Lopez en Ben Affleck Bekijk deze video » Zien: Ben Affleck gooit boos autodeur dicht in Jennifer Lopez' gezicht Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zien: Ben Affleck gooit boos autodeur dicht in Jennifer Lopez' gezicht

Zijn er spanningen tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck? Shownieuws heeft het erover. Bart Ettekoven vertelt dat Ben terug gaat komen in de film Deadpool 3 en ook zijn ex Jennifer Garner. Een jaloerse J.Lo is hier niet blij mee en stelt een contract op. Bekijk de video hierboven.

J.Lo's regels
Jennifer Lopez heeft een contract opgesteld en wil 24 uur per dag toegang tot de set van Deadpool 3 en onaangekondigd langs kunnen komen. Ben en zijn ex mogen gezamelijk geen interviews doen en Ben moet na zijn werkdag direct naar huis. Hij mag geen contact met zijn ex. De Shownieuws-tafel lacht een beetje om J.Lo's regeltjes.

Bekijk de Shownieuws-video over het contract van J.Lo voor Ben hierboven. Deadpool 3 zal in mei 2024 te zien zijn.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV