De Droom van de Jeugd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Droom van de Jeugd gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Droom van de Jeugd gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag 2 augustus kun je op NPO 1 kijken naar de laatste aflevering van de dramaserie De droom van de jeugd. Het verhaal draait om een normaal gezin, waarin een groot geheim diverse generaties in z’n greep houdt. In deze laatste aflevering is het 2006. Frans vertelt wat in Joegoslavië is gebeurdIn deze aflevering staat onder meer een knallende ruzie tussen Carla en Charlie centraal en Charlie besluit het huis te verlaten. Frans vraagt aan Johan mee te gaan naar Frankrijk om een brief te geven aan de moeder van Patrick, de man met wie hij twaalf jaar eerder gegijzeld zat. Eindelijk deelt hij met haar wat er ooit in Joegoslavië is gebeurd. Charlie wil haar moeder zienCharlie gebruikt zoveel drugs, dat ze het misgaat. Dankzij haar vriend Hisham neemt ze een dapper besluit. Hun vriendschap wordt daardoor nog sterker. Charlie besluit naar een familieweekend te gaan. Ze weet niet goed wat ze ervan moet verwachten. Ze weet alleen dat ze haar moeder wil zien.
Uitzending :
De Droom van de Jeugd gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 2 August 2023 om 09:30

Woensdag 2 augustus kun je op NPO 1 kijken naar de laatste aflevering van de dramaserie De droom van de jeugd. Het verhaal draait om een normaal gezin, waarin een groot geheim diverse generaties in z’n greep houdt. In deze laatste aflevering is het 2006.

Frans vertelt wat in Joegoslavië is gebeurd
In deze aflevering staat onder meer een knallende ruzie tussen Carla en Charlie centraal en Charlie besluit het huis te verlaten. Frans vraagt aan Johan mee te gaan naar Frankrijk om een brief te geven aan de moeder van Patrick, de man met wie hij twaalf jaar eerder gegijzeld zat. Eindelijk deelt hij met haar wat er ooit in Joegoslavië is gebeurd.

Charlie wil haar moeder zien
Charlie gebruikt zoveel drugs, dat ze het misgaat. Dankzij haar vriend Hisham neemt ze een dapper besluit. Hun vriendschap wordt daardoor nog sterker. Charlie besluit naar een familieweekend te gaan. Ze weet niet goed wat ze ervan moet verwachten. Ze weet alleen dat ze haar moeder wil zien.

Actuele video's

Meer actuele video's