Jaimie Vaes geeft zich helemaal bloot in Playboy-shoot: 'Heel trots op het resultaat'

Jaimie Vaes geeft zich helemaal bloot in Playboy-shoot: 'Heel trots op het resultaat'

Wednesday 2 August 2023 om 17:20

Jaimie Vaes prijkt naakt op de nieuwste cover van Playboy. Bij de onthulling van de cover sprak RTL Boulevard met Jaimie en haar vriend, waarbij ze bevestigden dat ze weer samen zijn na een korte breuk.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jaimie Vaes</em> geeft zich helemaal <em>bloot</em> in <em>Playboy-shoot</em>: 'Heel trots op het resultaat' Jaimie Vaes prijkt naakt op de nieuwste cover van Playboy. Bij de onthulling van de cover sprak RTL Boulevard met Jaimie en haar vriend, waarbij ze bevestigden dat ze weer samen zijn na een korte breuk. Tekst gaat verder onder de video. Playboy-shootNa een periode van acht jaar is het opmerkelijk dat weer een bekende Nederlander in Playboy verschijnt. Het was in 2013 voor het laatst dat BN'ers zoals Tatjana Šimić, Beertje van Beers en Marly van der Velden naakt poseerden voor het tijdschrift. In voorgaande jaren waren er ook andere bekende namen, waaronder Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Bridget Maasland en Britt Dekker, die in Playboy hebben gestaan. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zie: Heleen van Royen over weer op de cover van de Playboy: 'Eerst praten over centjes' Bekijk deze video » Heleen van Royen gaat uit de kleren! Dit is haar pikante fotoshoot (video) Bekijk deze video » Patty Brard: 'Ik vind Tooske wel een type voor op de Playboy-cover' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Jaimie Vaes geeft zich helemaal bloot in Playboy-shoot: 'Heel trots op het resultaat'

Playboy-shoot
Na een periode van acht jaar is het opmerkelijk dat weer een bekende Nederlander in Playboy verschijnt. Het was in 2013 voor het laatst dat BN'ers zoals Tatjana Šimić, Beertje van Beers en Marly van der Velden naakt poseerden voor het tijdschrift. In voorgaande jaren waren er ook andere bekende namen, waaronder Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Bridget Maasland en Britt Dekker, die in Playboy hebben gestaan.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's