Leendert stuurt Thalia weg in B&B Vol Liefde: 'Te aanwezig' (video)

Leendert stuurt Thalia weg in B&B Vol Liefde: 'Te aanwezig' (video)

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Leendert stuurt Thalia weg in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Te aanwezig' (video) B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Leendert heeft Thalia weggestuurd uit zijn B&B. Volgens Leendert is ze te aanwezig en hij maakt zich zorgen om de andere dames. AanwezigLeendert heeft het er moeilijk mee in B&B Vol Liefde. Hij vindt Thalia een aantrekkelijke dame en de klik is er. Maar op fysiek gebied, gebeurt er nog niet zo veel en daar heeft hij wel behoefte aan. Daarnaast schrikt Thalia andere vrouwen af met haar aanwezigheid. “Ze is te aanwezig.” Bekijk de video van B&B Vol Liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Voelt Marian uit B&B Vol Liefde een kriebeltje bij Olof alias Henny Huisman?(RTL Boulevard) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde gemist? Debbie over gevoelens voor Paul: 'Er gebeurt wel iets' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Vanavond in B&B Vol Liefde: heeft Yamie-Lee het verpest bij Bram? (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Leendert stuurt Thalia weg in B&B Vol Liefde: 'Te aanwezig' (video)

Leendert heeft Thalia weggestuurd uit zijn B&B. Volgens Leendert is ze te aanwezig en hij maakt zich zorgen om de andere dames.

Aanwezig
Leendert heeft het er moeilijk mee in B&B Vol Liefde. Hij vindt Thalia een aantrekkelijke dame en de klik is er. Maar op fysiek gebied, gebeurt er nog niet zo veel en daar heeft hij wel behoefte aan. Daarnaast schrikt Thalia andere vrouwen af met haar aanwezigheid. “Ze is te aanwezig.”

Bekijk de video van B&B Vol Liefde hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's