B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending Aan het slot van deze week van het (nog steeds succesvolle) feelgoodprogramma B&B vol liefde kan Leendert weer aan de slag: er komt een nieuwe single. In Portugal lijkt het voorlopig wel beslist... Alle fragmenten uit deze uitzending Martijn stuurt Silvana binnen 24 uur weg in B&B Vol Liefde: 'Ik voel irritatie' (video) Bekijk deze video » Goede of slechte indruk?Silvana maakt in Thailand indruk op Martijn, maar of het een goede indruk is? In de Zweedse natuur komt Yamie-Lee van een koude kermis thuis. In België maakt Leendert zich op voor de komst van een nieuwe single. En in Portugal geeft Ed vol gas in de strijd om Marians hart. Over B&B vol liefdeIn het programma B&B vol liefde volgen we een aantal alleenstaande B&B-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen. Zij gaan op zoek naar de liefde van hun leven en iemand om hun droom mee te delen.
Uitzending :
B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 4 August 2023 om 21:46

Aan het slot van deze week van het (nog steeds succesvolle) feelgoodprogramma B&B vol liefde kan Leendert weer aan de slag: er komt een nieuwe single. In Portugal lijkt het voorlopig wel beslist...

Goede of slechte indruk?
Silvana maakt in Thailand indruk op Martijn, maar of het een goede indruk is? In de Zweedse natuur komt Yamie-Lee van een koude kermis thuis. In België maakt Leendert zich op voor de komst van een nieuwe single. En in Portugal geeft Ed vol gas in de strijd om Marians hart.

Over B&B vol liefde
In het programma B&B vol liefde volgen we een aantal alleenstaande B&B-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen. Zij gaan op zoek naar de liefde van hun leven en iemand om hun droom mee te delen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van B&B Vol liefde

Actuele video's

Meer actuele video's