Waar Gaat Het Over? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Waar Gaat Het Over? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Waar Gaat Het Over? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf maandag is Tijl Beckand terug op RTL 4. Hij vervangt Ruben Nicolai, die de laatste weken met de spelshow Ik weet er alles van, de laatste week in junior-format, zeer veel succes had. Of de nieuwe spelshow Waar gaat het over? hetzelfde succes zal hebben, dar zien we vanaf maandag. VerbandenIn deze dagelijkse spelshow draait alles om het leggen van verbanden. Vijf spelers nemen het tegen elkaar op. Op basis van foto’s en muzikale aanwijzingen moeten zij erachter komen wat het juiste antwoord is. KampioenWie heeft, aan de hand van deze aanwijzingen, als snelste door waar het over gaat? Van de vijf deelnemers mag alleen de beste speler het opnemen tegen de Kampioen van voorgaande afleveringen. Hoe langer hij of zij deze titel verdedigt, hoe hoger de mogelijke winst kan uitvallen! Bekijk ook Zien: tv-koning Tijl Beckand druk bezig met opnames spelquiz Waar gaat het over? Bekijk deze video » Tijl Beckand over nieuwe quiz Waar Gaat Het Over?: "Lekker dagelijks spel" Bekijk deze video »
Uitzending :
Waar Gaat Het Over? gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 7 augustus 2023 om 20:27

Vanaf maandag is Tijl Beckand terug op RTL 4. Hij vervangt Ruben Nicolai, die de laatste weken met de spelshow Ik weet er alles van, de laatste week in junior-format, zeer veel succes had. Of de nieuwe spelshow Waar gaat het over? hetzelfde succes zal hebben, dar zien we vanaf maandag.

Verbanden
In deze dagelijkse spelshow draait alles om het leggen van verbanden. Vijf spelers nemen het tegen elkaar op. Op basis van foto’s en muzikale aanwijzingen moeten zij erachter komen wat het juiste antwoord is.

Kampioen
Wie heeft, aan de hand van deze aanwijzingen, als snelste door waar het over gaat? Van de vijf deelnemers mag alleen de beste speler het opnemen tegen de Kampioen van voorgaande afleveringen. Hoe langer hij of zij deze titel verdedigt, hoe hoger de mogelijke winst kan uitvallen!

Bekijk hier alle video's en artikelen van Waar gaat het over?

Actuele video's

Meer actuele video's