Video: Harry Styles en nieuwe liefde Taylor Russel gespot in Londen

Video: Harry Styles en nieuwe liefde Taylor Russel gespot in Londen

Al jarenlang smelt Harry Styles de harten van menig vrouw en man, maar nu lijkt het erop dat zijn eigen hart opnieuw in vuur en vlam staat! Te midden van een indrukwekkende lijst met wereldberoemde exen, schijnt hij nu voor Taylor Russel te zwichten.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Harry Styles</em> en nieuwe liefde <em>Taylor Russel</em> gespot in <em>Londen</em> Al jarenlang smelt Harry Styles de harten van menig vrouw en man, maar nu lijkt het erop dat zijn eigen hart opnieuw in vuur en vlam staat! Te midden van een indrukwekkende lijst met wereldberoemde exen, schijnt hij nu voor Taylor Russel te zwichten. Tekst gaat verder onder de video. Gespot in LondenHarry en Taylor hebben tot nu toe niets officieel bevestigd over hun vermeende relatie. Echter, afgelopen woensdag werden ze samen gespot in Londen bij het National Theatre, nadat Taylor een voorstelling van 'The Effect' had gespeeld. Op de foto's zijn ze lachend te zien en hebben ze hun armen om elkaar heen geslagen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Harry Styles en nieuwe liefde Taylor Russel gespot in Londen

Gespot in Londen
Harry en Taylor hebben tot nu toe niets officieel bevestigd over hun vermeende relatie. Echter, afgelopen woensdag werden ze samen gespot in Londen bij het National Theatre, nadat Taylor een voorstelling van 'The Effect' had gespeeld. Op de foto's zijn ze lachend te zien en hebben ze hun armen om elkaar heen geslagen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV