Opmerkelijk: auto vloog uit de bocht bij McDrive in Hoofddorp (Hart van Nederland)

Opmerkelijk: auto vloog uit de bocht bij McDrive in Hoofddorp (Hart van Nederland)

Bij de McDrive in Hoofddorp gebeurde vannacht iets opmerkelijks. Een bestuurder, op weg naar de bestelde snack, vloog uit de bocht en belandde op zijn kant. De ongedeerde vrouw moest via de kofferbak de auto uitstappen. Er bleek alcohol in het spel.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Opmerkelijk: auto vloog uit de bocht bij McDrive in <em>Hoofddorp</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Bij de McDrive in Hoofddorp gebeurde vannacht iets opmerkelijks. Een bestuurder, op weg naar de bestelde snack, vloog uit de bocht en belandde op zijn kant. De ongedeerde vrouw moest via de kofferbak de auto uitstappen. Er bleek alcohol in het spel. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zo schattig: Bekijk de Pokémon parade in Yokohama, Japan! Bekijk deze video » Aanrijding trein Overveen: persoon overleden (video) Bekijk deze video » Schietpartij Beerta (Groningen): 'Moeder met kinderwagen schiet andere vrouw neer' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV