B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste week gaan de verschillende eigenaren nog één keer een single ontmoeten. Dat lijkt overigens voor Joy niet nodig: die is over zijn oren verliefd. Is dat wederzijds? Liefde voor RotterdamMartijn in Thailand ontmoet zijn laatste single en de twee hebben in ieder geval alvast één ding gemeen: ze delen de liefde voor Rotterdam. In het Spaanse Malaga laat de verliefde Joy zich van zijn beste kant zien: gaat hij de liefde dan ook echt vinden? In België besluit Leendert zijn hart te volgen en in Frankrijk legt Petri Thomas het vuur aan de schenen. Over B&B vol liefdeIn het programma* B&B vol liefde* volgen we een aantal alleenstaande B&B-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen. Zij gaan op zoek naar de liefde van hun leven en iemand om hun droom mee te delen.
Uitzending :
B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 23 August 2023 om 21:56

In de laatste week gaan de verschillende eigenaren nog één keer een single ontmoeten. Dat lijkt overigens voor Joy niet nodig: die is over zijn oren verliefd. Is dat wederzijds?

Liefde voor Rotterdam
Martijn in Thailand ontmoet zijn laatste single en de twee hebben in ieder geval alvast één ding gemeen: ze delen de liefde voor Rotterdam. In het Spaanse Malaga laat de verliefde Joy zich van zijn beste kant zien: gaat hij de liefde dan ook echt vinden? In België besluit Leendert zijn hart te volgen en in Frankrijk legt Petri Thomas het vuur aan de schenen.

Over B&B vol liefde
In het programma* B&B vol liefde* volgen we een aantal alleenstaande B&B-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen. Zij gaan op zoek naar de liefde van hun leven en iemand om hun droom mee te delen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van B&B Vol liefde

Actuele video's

Meer actuele video's