RTL Nieuws gemist? Gezin uit Haarlem verruilt slaapkamer voor achtertuin

RTL Nieuws gemist? Gezin uit Haarlem verruilt slaapkamer voor achtertuin

<em>RTL Nieuws</em> gemist? Gezin uit <em>Haarlem</em> verruilt <em>slaapkamer</em> voor <em>achtertuin</em> Ontwaken te midden van frisse buitenlucht, gewekt door zonnestralen en vrolijke vogelzang: de familie Van Schie uit Haarlem omarmt dit met vreugde. Ze geven er de voorkeur aan om het hele jaar door buiten te slapen, tijdens koudere maanden halen ze simpelweg de dekens tevoorschijn. Volgens slaapdeskundige Lisette Venekamp kan slapen in de buitenlucht een rustgevend effect hebben op stress. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Schokkend: beelden schietpartij in Nîmes waarbij 10-jarige jongen gedood werd (RTL Nieuws) Bekijk deze video » 'Filmsterren' Olof en Anne blikken terug op B&B Vol Liefde (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Nieuws gemist? Gezin uit Haarlem verruilt slaapkamer voor achtertuin
Woensdag 23 augustus 2023 om 18:12

Ontwaken te midden van frisse buitenlucht, gewekt door zonnestralen en vrolijke vogelzang: de familie Van Schie uit Haarlem omarmt dit met vreugde. Ze geven er de voorkeur aan om het hele jaar door buiten te slapen, tijdens koudere maanden halen ze simpelweg de dekens tevoorschijn. Volgens slaapdeskundige Lisette Venekamp kan slapen in de buitenlucht een rustgevend effect hebben op stress.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's