Jack Plooij zeker van winst Max Verstappen in Zandvoort: ‘Wat kan er fout gaan?’

Jack Plooij zeker van winst Max Verstappen in Zandvoort: ‘Wat kan er fout gaan?’

Jack Plooij zeker van winst <em>Max Verstappen</em> in Zandvoort: ‘Wat kan er fout gaan?’ GP van Zandvoort live op tv en online: wanneer en waar je de race? Bij Radio 538 laat Jack Plooij zijn licht schijnen op de Formule 1-race op het circuit van Zandvoort aankomend weekend. Volgens de verslaggever gaat Max Verstappen gewoon weer de winst pakken, hij heeft er alle vertrouwen in. "Die auto is zo goed van Redbull Racing en Max is op z'n sterkst. Wat kan er fout gaan?" Bekijk de video van Radio 538 hierboven. De Formule 1 GP van Zandvoort is op zondag 27 augustus om 15.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 25 augustus zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier. Zien: Max Verstappen scheurt in peperdure sportwagen over Franse wegen (video) Bekijk deze video » André Rieu speelt volkslied bij Formule 1 Zandvoort: 'Wordt heel erg leuk!' (video) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Friday 25 August 2023 om 14:07

GP van Zandvoort live op tv en online: wanneer en waar je de race?

Bij Radio 538 laat Jack Plooij zijn licht schijnen op de Formule 1-race op het circuit van Zandvoort aankomend weekend. Volgens de verslaggever gaat Max Verstappen gewoon weer de winst pakken, hij heeft er alle vertrouwen in. "Die auto is zo goed van Redbull Racing en Max is op z'n sterkst. Wat kan er fout gaan?"

Bekijk de video van Radio 538 hierboven.

De Formule 1 GP van Zandvoort is op zondag 27 augustus om 15.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 25 augustus zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's