Vanavond in Chateau Meiland: wespennest verstoort de rust in Code Rosé (video)

Vanavond in Chateau Meiland: wespennest verstoort de rust in Code Rosé (video)

Maandag 28 augustus 2023 om 16:16

Vanavond in <em>Chateau Meiland</em>: wespennest verstoort de rust in <em>Code Rosé</em> (video) Vanavond is het zover: dan gaat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland van start. We zijn natuurlijk erg benieuwd hoe de Meilandjes hun eerste zomer met Pension Code Rosé hebben beleefd. Dat niet alles altijd pais en vree is, dat weten we inmiddels van de Meilandjes. En als je dan ook nog ongenode gasten in je pension krijgt, is de chaos natuurlijk compleet. Bekijk het fragment hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
TV :
Vanavond in Chateau Meiland: wespennest verstoort de rust in Code Rosé (video)

Vanavond is het zover: dan gaat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland van start. We zijn natuurlijk erg benieuwd hoe de Meilandjes hun eerste zomer met Pension Code Rosé hebben beleefd. Dat niet alles altijd pais en vree is, dat weten we inmiddels van de Meilandjes. En als je dan ook nog ongenode gasten in je pension krijgt, is de chaos natuurlijk compleet. Bekijk het fragment hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's