Bekijk de eerste beelden van Dagboek van een herdershond live, 3 september op NPO 1

Bekijk de eerste beelden van Dagboek van een herdershond live, 3 september op NPO 1

Bekijk de eerste beelden van <em>Dagboek van een herdershond live</em>, 3 september op NPO 1 In Dagboek van een herdershond live treedt de jonge kapelaan Erik Odekerke toe tot een gelovige gemeenschap in een klein dorp in Limburg. Ondanks zijn goede bedoelingen jaagt hij veel mensen tegen zich in het harnas. Dagboek van een herdershond live speelt zich af tussen 1914 en 1919, de tijd van de opkomst van de mijnen in Limburg die de bevolking grote voorspoed zou brengen. Dat bleek een illusie. Ongelukken, ziekte, armoede en kansenongelijkheid zijn aan de orde van de dag. Bekijk de trailer van 'Dagboek van een herdershond' Bekijk de eerste beelden van Dagboek van een herdershond hierboven. Dagboek van een herdershond live is zondag 3 augustus om 20.30 uur te zien op NPO 1 en hierna ook op NPO Start. Je kunt Dagboek van een herdershond terugkijken via Gids.tv.
Trailer :
Wednesday 30 August 2023 om 15:54

In Dagboek van een herdershond live treedt de jonge kapelaan Erik Odekerke toe tot een gelovige gemeenschap in een klein dorp in Limburg. Ondanks zijn goede bedoelingen jaagt hij veel mensen tegen zich in het harnas. Dagboek van een herdershond live speelt zich af tussen 1914 en 1919, de tijd van de opkomst van de mijnen in Limburg die de bevolking grote voorspoed zou brengen. Dat bleek een illusie. Ongelukken, ziekte, armoede en kansenongelijkheid zijn aan de orde van de dag.

Bekijk de eerste beelden van Dagboek van een herdershond hierboven.

Dagboek van een herdershond live is zondag 3 augustus om 20.30 uur te zien op NPO 1 en hierna ook op NPO Start. Je kunt Dagboek van een herdershond terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's