Vrienden bij herdenkplek na fataal ongeluk Ekehaar: ‘Vriend van ons zat in de auto’

Vrienden bij herdenkplek na fataal ongeluk Ekehaar: ‘Vriend van ons zat in de auto’

Vrienden bij herdenkplek na fataal ongeluk <em>Ekehaar</em>: ‘Vriend van ons zat in de auto’ Ongeluk Ekehaar: 'Ik heb hem nog gewaarschuwd Vrienden en familie stonden woensdag stil bij het heftige ongeluk dat maandagnacht plaatsvond in Ekehaar (Drenthe). Vijf minderjarige mensen waren zonder rijbewijs in een auto gestapt en reden tegen een boom. Een meisje uit Assen kwam hierbij om het leven. ‘Meisje had hele toekomst voor zich’De overige vier inzittenden liggen zwaargewond in het ziekenhuis. Op de school van het overleden meisje is een herdenkplaats ingericht. Op de plek van het ongeluk zijn veel bloemen neergelegd en er is veel verdriet en onbegrip onder de vrienden van de slachtoffers die daarnaartoe zijn gekomen. “Een vriend van ons zat ook in de auto. Ik denk: waarom, waarom gebeurt dit? Dat meisje had nog een hele toekomst voor zich.” Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Ekehaar (Drenthe): dode en zwaargewonden bij ongeluk (video) Bekijk deze video » Ongeluk Nieuwegein: motorrijder komt om het leven (video) Bekijk deze video » Ongeluk Ekehaar: 'Ik heb hem nog gewaarschuwd' (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ongeluk Ekehaar: 'Ik heb hem nog gewaarschuwd

Vrienden en familie stonden woensdag stil bij het heftige ongeluk dat maandagnacht plaatsvond in Ekehaar (Drenthe). Vijf minderjarige mensen waren zonder rijbewijs in een auto gestapt en reden tegen een boom. Een meisje uit Assen kwam hierbij om het leven.

‘Meisje had hele toekomst voor zich’
De overige vier inzittenden liggen zwaargewond in het ziekenhuis. Op de school van het overleden meisje is een herdenkplaats ingericht. Op de plek van het ongeluk zijn veel bloemen neergelegd en er is veel verdriet en onbegrip onder de vrienden van de slachtoffers die daarnaartoe zijn gekomen. “Een vriend van ons zat ook in de auto. Ik denk: waarom, waarom gebeurt dit? Dat meisje had nog een hele toekomst voor zich.”

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's