Video: Oekraïners zwoegen in staalfabriek om nieuwe ramp te voorkomen

Video: Oekraïners zwoegen in staalfabriek om nieuwe ramp te voorkomen

Video: <em>Oekraïners</em> zwoegen in <em>staalfabriek</em> om nieuwe ramp te voorkomen Oekraïne mocht zich ooit een van de beste staalproducenten ter wereld noemen, maar daar is weinig meer van over. De productie is door de oorlog met 70 procent afgenomen. Een belangrijke fabriek in Zaporizja draait nog met veel moeite, met name omdat veel personeel gevlucht is of in het leger zit. De werkdruk is dus hoog, maar sommigen zijn vastberaden om te blijven. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: geboortekliniek Oekraïne in puin en pasgeboren baby gedood door Russische raketaanval Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Oekraïners zwoegen in staalfabriek om nieuwe ramp te voorkomen
Thursday 31 August 2023 om 18:01

Oekraïne mocht zich ooit een van de beste staalproducenten ter wereld noemen, maar daar is weinig meer van over. De productie is door de oorlog met 70 procent afgenomen. Een belangrijke fabriek in Zaporizja draait nog met veel moeite, met name omdat veel personeel gevlucht is of in het leger zit. De werkdruk is dus hoog, maar sommigen zijn vastberaden om te blijven.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's