Live stream loting Europa League en Conference League (vrijdag 1 september)

Live stream loting Europa League en Conference League (vrijdag 1 september)

Vrijdag 1 september 2023 om 12:00

Kijk op vrijdag 1 september vanaf 13.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League en Conference League via onderstaande livestream.

Live stream loting Europa League en UEFA Conference League

Op het hoofdkantoor van de UEFA in Nyon staat vrijdag 1 september de loting van de groepsfase van de Europa League en de Conference League op het programma. Om 13.00 uur start de uitzending, om 13.15 uur rollen de eerste balletjes in de kommen.

De loting van de Europa League en de Conference League is op vrijdag 1 september om 13.00 uur (EL) en 14.30 uur (ECL) te zien bij ESPN en online via de livestream bij Gids.tv.

Live stream loting <em>Europa League</em> en <em>Conference League</em> (vrijdag 1 september) Kijk op vrijdag 1 september vanaf 13.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League en Conference League via onderstaande livestream. Live stream loting Europa League en UEFA Conference League Op het hoofdkantoor van de UEFA in Nyon staat vrijdag 1 september de loting van de groepsfase van de Europa League en de Conference League op het programma. Om 13.00 uur start de uitzending, om 13.15 uur rollen de eerste balletjes in de kommen. De loting van de Europa League en de Conference League is op vrijdag 1 september om 13.00 uur (EL) en 14.30 uur (ECL) te zien bij ESPN en online via de livestream bij Gids.tv.
Live :
Live stream loting Europa League en Conference League (vrijdag 1 september)

Actuele video's

Meer actuele video's