Johan Derksen over Jan Slagter in Vandaag Inside: 'Grote egotrip' (video)

Johan Derksen over Jan Slagter in Vandaag Inside: 'Grote egotrip' (video)

Saturday 2 September 2023 om 09:49

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen over Jan Slagter in <em>Vandaag Inside</em>: 'Grote egotrip' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Jan Slagter gaat eind 2024 stoppen als directeur van Omroep MAX. Wordt Johan Derksen zijn opvolger? Daar komt in de uitzending van Vandaag Inside niet direct antwoord op, maar wel dat Johan Derksen blij is dat de 'grote egotrip' van Jan Slagter binnenkort klaar is. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Jan Slagter gaat eind 2024 stoppen als directeur van Omroep MAX. Wordt Johan Derksen zijn opvolger? Daar komt in de uitzending van Vandaag Inside niet direct antwoord op, maar wel dat Johan Derksen blij is dat de 'grote egotrip' van Jan Slagter binnenkort klaar is.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's