Expeditie Robinson gemist? Eva Simons en Iris van Lunenburg abrupt naar huis gestuurd

Expeditie Robinson gemist? Eva Simons en Iris van Lunenburg abrupt naar huis gestuurd

Zondag 3 september 2023 om 11:47

Op de allereerste dag staan de expeditieleden voor een onmogelijke opgave: ze moeten zonder duidelijke reden één persoon uit elk kamp wegsturen, wat tot verbijstering, ongeloof en tranen leidt binnen de kampen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Expeditie Robinson</em> gemist? <em>Eva Simons</em> en <em>Iris van Lunenburg</em> abrupt naar huis gestuurd Op de allereerste dag staan de expeditieleden voor een onmogelijke opgave: ze moeten zonder duidelijke reden één persoon uit elk kamp wegsturen, wat tot verbijstering, ongeloof en tranen leidt binnen de kampen. Tekst gaat verder onder de video. Koelbloedige exitNa tien minuten zijn de beslissingen genomen en worden Eva Simons en Iris van Lunenburg naar huis gestuurd. "Oh nee, ik vind het echt heel kut," zegt Chelsey wanneer ze het slechte nieuws aan Eva overbrengt. "Ze kiezen mij en ik ben in shock," vertelt Eva met tranen in haar ogen. Ook voor Iris komt deze beslissing als een complete verrassing. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 2 september elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson 2023: bekijk nu de eerste beelden van het nieuwe seizoen Bekijk deze video » Iris zou nooit weer meedoen aan Expeditie Robinson (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Expeditie Robinson gemist? Eva Simons en Iris van Lunenburg abrupt naar huis gestuurd

Koelbloedige exit
Na tien minuten zijn de beslissingen genomen en worden Eva Simons en Iris van Lunenburg naar huis gestuurd. "Oh nee, ik vind het echt heel kut," zegt Chelsey wanneer ze het slechte nieuws aan Eva overbrengt. "Ze kiezen mij en ik ben in shock," vertelt Eva met tranen in haar ogen. Ook voor Iris komt deze beslissing als een complete verrassing.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 2 september elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's