Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Urk! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ga er dinsdag maar weer voor zitten, want het is tijd voor de tweede aflevering van het nieuwste seizoen van URK!. Wat zullen de realitysterren deze keer allemaal beleven? Duizend-en-een-nacht ervaring voor Teun en ApTeun en Ap zijn op vakantie en verlaten het drukke Marrakesh voor een echte duizend-en-een-nacht ervaring. Als Greetje gevraagd wordt om op de katten te passen, treft ze bij Gerda en Klaas een ware volksverhuizing aan. LiefdesbreukVorige week ging de nieuwe reeks van URK! van start en konden de kijkers eindelijk weer zien hoe het met hun geliefde inwoners van Urk gaat. Velen zijn benieuwd hoe het bijvoorbeeld gaat met de eeneiige tweeling-mama’s Mathilde en Gerda. Hoe gaat het met hun kindjes en liefdesleven? Ook maakten Greetje en Jan in mei bekend dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie, wat gaan we zien van de breuk in de serie?
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 5 September 2023 om 21:38

Ga er dinsdag maar weer voor zitten, want het is tijd voor de tweede aflevering van het nieuwste seizoen van URK!. Wat zullen de realitysterren deze keer allemaal beleven?

Duizend-en-een-nacht ervaring voor Teun en Ap
Teun en Ap zijn op vakantie en verlaten het drukke Marrakesh voor een echte duizend-en-een-nacht ervaring. Als Greetje gevraagd wordt om op de katten te passen, treft ze bij Gerda en Klaas een ware volksverhuizing aan.

Liefdesbreuk
Vorige week ging de nieuwe reeks van URK! van start en konden de kijkers eindelijk weer zien hoe het met hun geliefde inwoners van Urk gaat. Velen zijn benieuwd hoe het bijvoorbeeld gaat met de eeneiige tweeling-mama’s Mathilde en Gerda. Hoe gaat het met hun kindjes en liefdesleven? Ook maakten Greetje en Jan in mei bekend dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie, wat gaan we zien van de breuk in de serie?

Bekijk hier alle video's en artikelen van URK!

Actuele video's

Meer actuele video's