Zien: The Rolling Stones hinten naar tournee in videoclip van nieuwe single Angry

Zien: The Rolling Stones hinten naar tournee in videoclip van nieuwe single Angry

Wereldwijd zijn fans van The Rolling Stones in extase, want eindelijk is het zover: na 18 jaar wachten is er nieuw materiaal uitgebracht door deze legendarische band.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>The Rolling Stones</em> hinten naar <em>tournee</em> in videoclip van nieuwe single <em>Angry</em> Wereldwijd zijn fans van The Rolling Stones in extase, want eindelijk is het zover: na 18 jaar wachten is er nieuw materiaal uitgebracht door deze legendarische band. Tekst gaat verder onder de video. AngryVanmiddag vond er een live persconferentie plaats in Londen waar de Stones uitgebreid spraken over hun gloednieuwe album. RTL Boulevard werpt ook een blik op de videoclip van hun nieuwste nummer Angry' Laten ze misschien een nieuwe tournee met het 'Hackney Diamonds'-billboard doorschemeren? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: The Rolling Stones hinten naar tournee in videoclip van nieuwe single Angry

Angry
Vanmiddag vond er een live persconferentie plaats in Londen waar de Stones uitgebreid spraken over hun gloednieuwe album. RTL Boulevard werpt ook een blik op de videoclip van hun nieuwste nummer Angry' Laten ze misschien een nieuwe tournee met het 'Hackney Diamonds'-billboard doorschemeren?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV