John van den Heuvel over start inhoudelijke strafzaak tegen Yvon K. (video)

John van den Heuvel over start inhoudelijke strafzaak tegen Yvon K. (video)

Donderdag 7 september 2023 om 21:21

<em>John van den Heuvel</em> over start inhoudelijke strafzaak tegen Yvon K. (video) Als supermarktondernemer Chris Grinwis uit Halsteren eind 2020 plots overlijdt, schakelen nabestaanden de politie in, omdat ze het niet vertrouwen. Het NFI ontdekt een flinke hoeveelheid zelfdodingsmiddel in zijn lichaam. Justitie verdenkt zijn toenmalige vriendin, de nu 64-jarige Yvon K., van het vergiftigen van Chris. In de rechtbank in Breda ging vandaag de inhoudelijke strafzaak tegen Yvon K. van start. John van den Heuvel was erbij. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
John van den Heuvel over start inhoudelijke strafzaak tegen Yvon K. (video)

Als supermarktondernemer Chris Grinwis uit Halsteren eind 2020 plots overlijdt, schakelen nabestaanden de politie in, omdat ze het niet vertrouwen. Het NFI ontdekt een flinke hoeveelheid zelfdodingsmiddel in zijn lichaam. Justitie verdenkt zijn toenmalige vriendin, de nu 64-jarige Yvon K., van het vergiftigen van Chris. In de rechtbank in Breda ging vandaag de inhoudelijke strafzaak tegen Yvon K. van start. John van den Heuvel was erbij.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's