Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending Donderdag staat de tweede aflevering van Casa di Beau op het programma. Beau van Erven Dorens ontvangt weer twee nieuwe gasten in zijn huis in Toscane: Typhoon en Sylvia Geersen. Een goed gesprek in ItaliëHet is alweer de derde televisiereeks waarin Beau twee bekende Nederlanders ergens in Italië ontvangt. Ze komen een paar dagen logeren in de villa en gaan ook samen op pad, zo gaan ze lekker varen of een schilderachtig dorpje bezoeken. En er wordt ook tijd vrijgemaakt voor een goed gesprek. Typhoon & SylviaIn deze aflevering komen Typhoon en Sylvia Geersen langs. Glenn de Randamie kennen we als rapper en zanger Typhoon en scoorde hits met liedjes als Zandloper en Hemel valt. Geersen kennen we als model en vond eerder dit jaar haar nieuwe liefde in De Bachelorette.
Uitzending :
Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Donderdag 7 september 2023 om 22:00

Donderdag staat de tweede aflevering van Casa di Beau op het programma. Beau van Erven Dorens ontvangt weer twee nieuwe gasten in zijn huis in Toscane: Typhoon en Sylvia Geersen.

Een goed gesprek in Italië
Het is alweer de derde televisiereeks waarin Beau twee bekende Nederlanders ergens in Italië ontvangt. Ze komen een paar dagen logeren in de villa en gaan ook samen op pad, zo gaan ze lekker varen of een schilderachtig dorpje bezoeken. En er wordt ook tijd vrijgemaakt voor een goed gesprek.

Typhoon & Sylvia
In deze aflevering komen Typhoon en Sylvia Geersen langs. Glenn de Randamie kennen we als rapper en zanger Typhoon en scoorde hits met liedjes als Zandloper en Hemel valt. Geersen kennen we als model en vond eerder dit jaar haar nieuwe liefde in De Bachelorette.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Casa di Beau

Actuele video's

Meer actuele video's